当前日期时间
当前时间:
网站标志
会员登录
登录账号:
登录密码:
验证代码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
 
 
点评详情
发布于:2019-9-15 08:05:50  访问:1044 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
5 Naturliga Skäggoljor
Skäggolja ger både fukt och näring till ditt skägg och until huden beneath skägget. För att skägget ska växa så bra som möjligt är det viktigt att hårsäckarna mår bra, så om huden beneath skägget är torr är det risk att dina hårsäckar inte producerar på maximal kapacitet. Rumble 59 Mandarin sitter som ett smäck i skägget och doftar mandarin ända ut i doseringspipetten. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil är en lättare och lite tunnare skäggolja som absorberas snabbt utan att lämna en fet känsla i varken skägg eller hy. Skäggoljan skyddar och återfuktar ditt skägg samt din hud, vilket hjälper mot kliande skägg som många har problem smellgood stockholm med.
Skäggoljan innehåller en för skägget nyttig mix av tre olika oljor, Camellia Oil ( Kameliaolja ), Macadamian Nut Oil ( macadamianöt olja ) i flaskan hittar du också Argan oil ( Argan olja skäggbalsam [straightuphitandrun.tumblr.com] ). Oljorna mjukgör och återfuktar skägget somtidigt som de tillför massor av vitamin A,B,C & E. Var gång du använder skäggoljan kommer det vara som att ditt skägg åker iväg en helg på spa.
Det finns många fördelar med att använda skäggolja som en del av den dagliga hud- och skäggvården. Det har ofta att göra med att oljan drar upp och ut orenheter från djupet, och detta kan irritera hudytan om det finns mycket orenheter att bli av med. Innehåller vitamin A, D och E och allmänt väldigt bra för både ditt skägg och din hud. Det är en bra investering om du (eller någon du älskar) har ett skägg, för skäggolja är until nytta oavsett skäggets längd.
Recipe for males RAW Naturals Storm Proof Beard Balm 100 ml är en skäggbalsam som gör skägget mjukt och fylligt. Until det lägger vi 40% hampfröolja som med sin balans av fettsyror och sin torrhet är ett bra komplement until arganoljan. Använd skäggolja dagligen genom att massera in den i skägget ända ner i skäggbotten. När du slutar raka dig produceras det fler döda hudceller som fastnar i skägget.
När du applicerar oljan så är det bäst att börja längst upp vid linjen av skägget och sedan massera nedåt med dina händer. Det förhindrar du med skäggolja, inte bara återfuktar skäggoljan ditt skägg och din hud utan hjälper även until att stimulera dina körtlar till att arbeta effektivare. Loelle skäggolja är försedd med en pipett för att doseringen ska vara så enkel som möjligt.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

版权所有 Copyright @ 2009-2011  理财资讯成品网站 模板之家mb5.com.cn提供